+45 70 25 80 40

Pension

En korrekt tilpasset firmapensionsordning, kan aflæses direkte på virksomhedens bundlinje.

Få det bedste tilbud – Overlad til os at indhente de bedste tilbud fra forsikringsselskaberne og lad os bistå med eksperthjælp, hvis uheldet er ude. I slipper for at indhente tilbud, holde møder og gennemskue tilbud og policer.

De Frie Forsikringsmæglere, er din sikkerhed for af din virksomheds pensions- og sundhedsordning altid er optimeret.

Vi præsenterer jer for det bedste tilbud såvel dæknings- som præmiemæssigt.

Optimale løsninger og korrekt dækning både for virksomheden og medarbejderne

Lovgivningen på pensionsområdet er i konstant udvikling. Virksomhedens medarbejdere stiller også større krav til forståelse af Pensionsområdet. Vi tilpasse jeres pensionsordning til de krav, som dagens Danmark stiller.  Hvis medarbejdernes private forhold ændres, står vi til rådighed med en fornyet rådgivning – og er uheld ude, hjælper vi med skadesbehandlingen.

Hvad koster det?

Hos De Frie Forsikringsmæglere hylder vi gennemsigtigheden. Alle vederlag er kendt på forhånd. Omkostningerne i en firmapension er ofte svære at gennemskue. Ved at benytte De Frie Forsikringsmæglere vil du og dine medarbejdere altid have garanti for gennemsigtighed og overblik.

Oftest opnår vi både bedre betingelser og besparelser til vores kunder, efter et udbud.  Kan vi forhandle større fordele tilfalder disse medarbejderne.

Vi tjekker det med småt for dig

Som kunde hos De Frie Forsikringsmæglere får du gennemlæst og kontrolleret alle aftaler og dækningsoversigter fra forsikringsselskaberne – inden vi sender dem til din virksomhed og dine medarbejdere. Det er med til at sikre at alle er trygge ved deres pensionsordning.

Ring og få en snak med din pensionsmægler allerede i dag på: 24 21 66 30

Bliv kontaktet af din pensionsmægler

 

 

Frits Lykke
Pensionsmægler

Centervej 2D
6000
Kolding
Mobil: +45 24 21 66 30
Email:fl@defrie.dk
LinkedIn