+45 70 25 80 40

Pension

No bullshit PENSIONSLØSNING

for små og mellemstore virksomheder

De Frie Forsikringsmæglere Pension er en specialiseret og dedikeret enhed i mæglerhuset. Vi laver skræddersyede pensionsløsninger til små og mellemstore danske virksomheder.

Nu i partnerskab med: 

Pension ER kedeligt for både ejere og medarbejdere.

Er du en mindre virksomhed, er du ofte et helt lille nummer hos de store selskaber. Det kan koste både besvær og kroner.

Men ikke hos os.

Den rigtige pensionsordning skal betyde tryghed og sikkerhed – Både i forhold til hvis uheldet er ude og i forhold til forvaltning af opsparingen.

Vores pensionskoncept er nemlig helt enkelt:

  • Forløbet vil være enkelt. Vi starter med et indledende afklarende møde om ønsker og tanker til en pensionsordning. Herefter overtager vi opgaven, og er tovholder hele vejen.

  • Minimalt arbejde, maksimal sikkerhed og effekt både for virksomheden og medarbejderne. Slet og ret.

  • Pension behøver ikke være besværligt – altså hvis du arbejder med os.

  • De frie Forsikringsmæglere Pension er uvildige og plejer udelukkende din virksomheds og dine medarbejders interesse – Vi skal ikke sælge noget på vegne af noget selskab. Vi skal i et svært tilgængeligt område med mange faldgruber, formidle sikkerhed og tryghed.

  • Forlods kendte omkostninger, ingen kedelige overraskelser
  • Vi indhenter på vegne af virksomheden uvildigt tilbud fra håndplukkede selskaber, sådan virksomheden altid får den bedste løsning uden faldgruber og skjulte omkostninger.
  • Vi overvåger den valgte løsning, så virksomheden og medarbejderen får minimalt besvær og maksimalt udbytte og tryghed
  • En personlig kontaktperson, der altid er tilgængelig og kan besvare små som store spørgsmål – og hvis uheldet skulle være ude og forsikringsdelen af pensionsopsparingen skal aktiveres, er sagsbehandler til den bitre ende.

Forløbet vil være enkelt. Vi starter med et indledende afklarende møde om ønsker og tanker til en pensionsordning. Herefter overtager vi opgaven, og er tovholder hele vejen.

Minimalt arbejde, maksimal sikkerhed og effekt både for virksomheden og medarbejderne. Slet og ret.

Pension behøver ikke være besværligt – altså hvis du arbejder med os.

De frie Forsikringsmæglere Pension er uvildige og plejer udelukkende din virksomheds og dine medarbejders interesse – Vi skal ikke sælge noget på vegne af noget selskab. Vi skal i et svært tilgængeligt område med mange faldgruber, formidle sikkerhed og tryghed.

Skal vi snakke pensionstryghed?

Kontakt Frits (24 21 66 30) eller spørg din lokale forsikringsmægler fra De Frie om at etablere kontakten til specialisterne i pensionsafdelingen.

Bliv kontaktet af din pensionsmægler

 

 

Frits Lykke
Pensionsmægler

Centervej 2D
6000
Kolding
Mobil: +45 24 21 66 30
Email:fl@defrie.dk
LinkedIn